Categories

WEB ASSOES

AVÍS LEGAL

www.assoes.com és un domini d'Internet de titularitat d’ASSOES S.L.U.

L'adreça ‘ASSOES S.L.U. és:

C/ Dr. Palau, núm. 42 5è C

Sant Julià de Lòria, AD600

Principat d'Andorra

Tel.: +376 741 700 - Fax: +376 843 322

info@assoes.com 


1. Condicions d'accés
L'accés al lloc web d’ASSOES S.L.U. comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web d’ASSOES S.L.U.
 
2. Condicions d'ús
L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il•legals, il•lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats. En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites. 

3. Objecte
ASSOES S.L.U. mitjançant aquest lloc web pretén fomentar l'accés del públic a la informació relativa als serveis i productes que ofereix ASSOES S.L.U.


4. Continguts
L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix ASSOES S.L.U. posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per d’ASSOES S.L.U.

ASSOES S.L.U. es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.
Aquest lloc web consta de continguts informatius, documents, programes i formularis electrònics que es poden descarregar.  Per tal de tramitar notificacions, sol•licituds i reclamacions davant d’ASSOES S.L.U. podeu emprar alguns d’aquests documents i serveis.


5. Exempció de responsabilitats
D'accés
ASSOES S.L.U. no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
ASSOES S.L.U. no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.
Contingut
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.
ASSOES S.L.U. no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
ASSOESS.L.U. no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per ASSOES S.L.U.; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.
Així mateix, la ASSOES S.L.U. no garanteix que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat oficialment.


6. Drets de propietat intel•lectual
Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.assoes.com difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva d’ASSOES S.L.U.
Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web sense autorització expressa. No obstant això, s'autoritza la reproducció dels continguts del lloc web d’ ASSOES S.L.U. sempre que s'esmenti la font, llevat que s'indiqui el contrari.


7. Enllaços
La presència a www.assoes.com d'enllaços a altres webs externes (links) té un caràcter merament informatiu. Per tant, ASSOES S.L.U. no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s'emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d'aquests enllaços.
Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.assoes.com , i no d'altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d'altres llocs webs continguts a www.assoes.com


Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Ho compro