|
<< Click to Display Table of Contents >> Navigation: Utilitats > Fusions > Fusions Clients |

Aquesta opció permet moure totes les operacions realitzats pel client Origen sobre el client Destí (com si les operacions s’haguessin fet originalment pel client Destí).
Si es marca Esborrar Client Origen, un cop acabada la fusió del client el client Origen serà esborrat.